30.05.20

Uzlauž jauno asfaltu Pērnavas ielā

Uzlauž jauno asfaltu Pērnavas ielā

Remontdarbu vieta uz ceļa
Vieta, kur uzlauzts jauns asfalts Pērnavas ielā.

Ūdensvada avārijas dēļ “Jelgavas ūdens” bija spiests uzlauzt jauno asfaltu Pērnavas ielā pie iebrauktuves dzīvojamās mājas pagalmā.


Uzlauž jauno asfaltu, kurš tika uzklāts Pērnavas ielas posmā no Vecā līdz Bērzu ceļam pāris dienas atpakaļ. Ūdensvada avārijas dēļ “Jelgavas ūdens” darbiniekiem nācās izrakt prāvu bedri jaunā ceļa segumā un atslēgt ūdens padevi vairākām mājām. Pēc remontdarbiem šeit būs uzklāts jauns asfalts.

Daudzi cilvēki uzskata, ka jaunā asfalta uzlaušana ir nesaimnieciska un pat stulba. Diemžēl tas neatbilst patiesībai. Ūdensvada avārijas notiek daudzu iemeslu un apstākļu dēļ. Paredzēt vietu un laiku, kad tas notiks nav iespējams. Lai izvairītos no tām ir nepieciešams mainīt ielas segumu un visas komunikācijas zem tām. Lielos Eiropas finansētos projektos pilsētā tā arī dara. Savukārt RAFa dzīvojamā masīva ielu ceļa seguma atjaunošanas projektā tāda finansējuma nebija un tika atjaunotas tikai lietu ūdens novadīšanas sistēmas, ielas apmales un ceļa segums.
Ūdensvada remonta vieta Jelgavā
Ir jārēķinās ar to, ka šajās ielās arī turpmāk notiks avārijas un asfalts tiks uzlauzts. Tieši ar to pašu būs jārēķinās Satiksmes ielas iedzīvotājiem pēc tam, kad viņiem atjaunos ceļa segumu. Jāmēģina skatīties uz to pozitīvi, jo ielāpi remontu vietās, iespējams būs vienīgais veids, kā samazināt autovadītāju braukšanas ātrumu uz taisniem un gludiem dzīvojamā rajona ceļiem.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search