02.06.20

Mistiskais piketētājs Gaisa tilta rotācijas aplī

Mistiskais piketētājs Gaisa tilta rotācijas aplī

Vīrietis ar plakātu stāv uz zālāja

Piektdien sociālos tīklos parādījās foto ar mistisko piketētāju Gaisa tilta rotācijas aplī, kura izraisīja plašu rezonansi starp lietotājiem, kuri steidza dalīties ar aktīvista veikto aktivitāti.


Mistiskais piketētājs attēlā redzams stāvot Gaisa tilta rotācijas aplī (Pasta, Stacijas, Rūpniecības iela un Lietuvas šosejas savienošanās vietā) un turot rokās plakātu ar uzrakstu “Aplī ir divas joslas!”.
Vīrietis ar plakātu stāv rotācijas apļa centra zālāja
Attēls no Armanda Agapova konta
Attēlu savā kontā publicējis Kandavas lauksaimniecības tehnikuma audzēknis Armands Agapovs, kurš starp citu, atgādina pašu piketētāju, bet tas nav precīzi :). Šī raksta tapšanas laikā ar ierakstu jau dalījušies 542 reizes, tas paticies 249 lietotājiem un tas komentēts 44 reizes.
Sociālā tīkla ieraksta attēls
Armanda Agapova ieraksts sociālā tīklā
Pēc plakāta teksta var noprast, ka piketētājs izsaka savu neapmierinātību ar to, ka daudzi auto vadītāji Jelgavā īsti nemāk izbraukt rotācijas apli un tas viņam rada neērtības. Lieki piebilst, ka ieraksta komentāros izvērsās plaša diskusija, kurā savienojās savās domās pareizie un nepareizie satiksmes dalībnieki. Neskatoties uz karstām burtu batālijām, diskusijas dalībnieki tā ir nenonāca pie vienotā viedokļa par to, kas bija pirmā – ola vai vista.

Toties attēls ar piketētāju paspēja kļūt par memi. Twitter lietotājs Edgars Drusts (Latvietis Londonaa) savā kontā publicējis memi, kurā ir mainīts teksts uz plakāta: “Korona nav beigusies”. Edgara bilde paspēja iepatikties 39 cilvēkiem.
Ieraksts no Edgara Drusta konta sociālā tīklā
Mistiskais piketētājs pavēra arī jaunu iespēju citiem fotošopa lietpratējiem izpausties pēc sava prāta.



Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search