02.01.20

Ieskābuša rasola svētki

Ieskābuša rasola svētki

Galds ar vīna glāzēm, vīna pudelēm, kafijas tasītes pēc svētku mielasta

Pirmajā Jaunā Gada dienā mentālās vīna baudīšanas vietā “Noliktava Nr.2” harizmātiskais Einars Zalcmanis katru gadu rīko “Ieskābuša rasola svētkus”, kuros apmeklētāji cienā viens otru ar ēdieniem, kuri netika apēsti svinību laikā.


Kamēr lielākā daļa pilsētas ēstuves un veikali pirmajā gada dienā ir slēgti, “Noliktava Nr.2” saimnieks Einars Zalcmanis rīko “Ieskābuša rasola svētkus”, kuros apmeklētāji tiek aicināti nest līdzi neapēsto biomasu (rasolu, siļķi kažokā, speķa pīrāgus, penderīnus utt.), kura tiek smuki salikta šķīvjos un visi to var ēst par brīvu. Jautrais Einars Zalcmanis no savas puses cienā apmeklētājus ar dzirkstošiem dzērieniem un olīvām.

Svētki lieliski palīdz atbrīvot vietu ledusskapī, iepazīties ar citu cilvēku gatavotu ēdienu receptēm, satikt jaunus cilvēkus, pasmieties un harmoniski sagatavoties jaunām darba gaitām. Muzikālu pavadījumu šogad sarūpēja ģitārists Uldis Jaunzems, kurš izpildīja populārās muzikālās kompozīcijas, ka ari skaņdarbus no sava solo albuma “Slēpies gaismā”.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search