07.05.19

Ozolnieku aplis – autovadītāju pacietības mērs

Ozolnieku aplis – autovadītāju pacietības mērs

2019. gada 9. maijā Ozolniekos uzsāks rotācijas apļa būvniecību Rīgas, Skolas un Eglaines ielas krustojumā, kuras laikā būs jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem. Ņemot vērā remontdarbus uz iebraucamiem ceļiem Jelgavā un ar to saistītus sastrēgumus, autovadītāju pacietības mērs tiks pārbaudīts pilnā apjomā.



Remontdarbi notiks no 2019. gada 9.maija līdz 1.septembrim un būs saistīti ar satiksmes ierobežojumiem. No 1.jūnija uz mēnesi tiks slēgta satiksme Skolas ielā līdz “Baltijas starptautiskai akadēmijai”, kas liks mainīt savus braukšanas ieradumus daudziem Ozolnieku iedzīvotājiem.


Pēc plāna šis Skolas ielas posms tiks likvidēts un ceļš uz rotācijas apli ies caur satiksmes autobusu gala punktu. Pēc remontdarbu beigām šis galu punkts tiks likvidēts.



Šobrīd vēl nav precizētas braukšanas shēmas, apvedceļi un pagaidu gājēju pāreju atrašanas vietas. Tās tiek solīts publicēt Ozolnieku novada pašvaldības mājas lapā. Ņemot vērā sastrēgumus, kuri veidojās iebraucot Jelgavā dēļ remontdarbiem, autovadītājiem būs jābūt pacietīgiem un jāieplāno ceļam ilgāks braukšanas laiks. Vai nu arī jāizmanto alternatīvu – elektrovilcienu.



Avots: ozolnieki.lv

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search