21.10.20

"Pica 42" - jaunā picērija Satiksmes ielā

"Pica 42" - jaunā picērija Satiksmes ielā

Picērija mājas pagrabstāvā

Jelgavā, Satiksmes ielā 57 atvērusies jaunā picērija - "Pica 42", kuras atklāšana notika 2020. gada 12. oktobrī. Īpašnieki liek uzsvaru nevis uz picas izmēru, bet gan uz tās saturu un no tā kā ir atkarīga gala produkta cena.

 

Cipars "42" picērijas nosaukumā man lika ticēt, ka šeit ir atrodama atpūtas vieta ceļotājam Galaktikā (lasi - "Galaktikas ceļvedis stopētājiem", autors - Duglass Adamss), bet iekšā izrādījās vienkārša un tīra ēstuve, ar galdu, krēsliem un leti aiz kuras top picas.

Picērijas iekštelpa

Saimnieki klientiem piedāvā 15 vienāda izmēra picas, bet ar dažādu saturu. Īpaši izceļas saldā pica. Pasūtot picu var izvelēties mērci, bet par papildus maksu - tās saturu.

Picērijas ēdienkarte

Picas ir iespējams pasūtīt ar "Bolt" aplikācijas palīdzību. Picērija strādā katru dienu no 11:00 līdz 21:00. Piektdienās un sestdienās tā strādā līdz pusnaktij.

Picas fotogrāfija

Nelielām Jelgavas picērijām dažādās apkaimēs, kurās nav normālas ēstuves, ir pastāvēšanas potenciāls. Sevi labi pierādījušas "Drops" un "Picburga" (Ozolnieki), kuras bieži izmanto, kad ir liels slinkums gatavot ēst pēc darba dienas vai ir nepieciešams sagādāt pārsteigumu bērniem. Mazās picērijas parasti gatavo un piegādā ātrāk, kas ļauj viņiem atrast savu klientu, neskatoties uz lielo konkurentu ("Čili Pica", "Picu darbnīca") pastāvēšanu.

Unknown teica...

Nav lidz galam izcepta un bala

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search