15.04.20

Negūtās baudas stabi

Negūtās baudas stabi

Afišu stabs ar Mītavas tiltu fonā

Gandrīz četras nedēļas kopš ārkārtējās situācijas izsludināšanas Jelgavas afišas stabi aicinājuši uz atceltiem pasākumiem.


Zināmā mērā patīkami iedomāties, ka varētu aiziet uz “The Sound Poets” koncertu vai izbaudīt Artūra Skrastiņa aktiermākslu Latvijas Radio bigbenda pavadībā. Tomēr šeit būtu saskatāma reklāmas likuma pārkāpums, jo visi pasākumi pilsētā ir atcelti vai pārnesti.
Stabs ar baznīcu fonā

Afišu stabs Raiņa ielā

Interesanti, ka Raiņa 28 un Raiņa 15 nedarbojās arī afišu stabu displeji. Raiņa ielā 28 tas nedarbojās vairāk nekā pusgadu, neskatoties uz ziņojumiem atbildīgiem dienestiem. No vienas puses saprotams, ka astoņus gadus atpakaļ uzstādītie afišas stabi vairs nav moderni un to “apzeltītie” jumtiņi vairs nav tik spoži, bet būtu labi ja ierīces darbotos un apliecināti saimnieciski izlietotus līdzekļus.
Afišu stabs pie bijušā kinoteātra Jelgava Raiņa ielā

Afišas stabs ar baznīcu un biroja ēku fonā

Pēdējās nedēļas laikā, kad ārkārtējā situācija tika pagarināta, vecie plakāti piecu dienu laikā tika nodīrāti un to vietā uzlīmēta POIC vienotā tālruņa numura reklāma (nav tikai skaidrs, kāpēc dažās vietās tikai no vienas puses). Nav peļama doma, bet varēja to izdarīt operatīvāk. Vēl man bija ideja, ka tajos varēja jau laicīgi izvietot valdības informāciju par Covid-19 ierobežošanas izsludināto ārkārtējo stāvoklī vai arī piemērām izdrukāt “Jelgavas Vēstnesis” izdevumu ar lielākiem burtiem (jo tos mazos burtiņus oriģinālā izdevumā bez brillēm izlasīt ir grūti).
Afišas stabs ar POIC tālruņa 8787 reklāmu

Vēsturisks afišu stabs Katoļu ielā

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search