23.07.19

RAF iedzīvotāji neizmanto pagaidu auto stāvlaukumu

RAF iedzīvotāji neizmanto pagaidu auto stāvlaukumu

Pagaidu auto stāvlaukums Loka maģistrālē 31

Loka maģistrāles rekonstrukcijas laikā tika uzsākta auto stāvlaukumu pārbūve RAF dzīvojamā masīvā, bet lai būvdarbu laikā būtu kur novietot mašīnas, tika izbūvēts pagaidu stāvlaukums Loka maģistrālē 31 (pie 6. vidusskolas stadiona).


Kopš šī gada aprīļa līdz šim brīdim neviens iedzīvotājs šo pagaidu stāvlaukumu nav izmantojis. Viņš stāv tukšs gan dienā, gan naktī. Dažreiz tur savu celtniecības tehniku izvieto būvnieki, bet pārsvarā tā stāv tukša.
Pagaidu auto stāvlaukums Loka maģistrālē 31
Tāda iedzīvotāju rīcība skaidrojama ar to, ka pagaidu stāvlaukums atrodas 450 m attālumā no viņu dzīvesvietas, kas autovadītājiem varētu likties par tālu. Pie tam stāvlaukums nav apgaismots, nav apsargāts un atrodas klajā laukumā, kas nerada drošības sajūtu par savu īpašumu. Pie tam mašīnu īpašnieki atraduši citas vietas, kur nolikt savas mašīnas, neskatoties uz to, ka pie viņu mājām stāvlaukums pagaidām nav pieejams. Var arī pastāvēt versija, ka viņi vienkārši nezina, ka tāds stāvlaukums viņiem ir izveidots.

Šī dīvaina situācija liecina arī to, ka nemaz tik daudz stāvlaukumu RAF masīva nevajag un vienu no trim stāvvietām Loka maģistrālē varētu pārvērst par atpūtas un izklaides parku, kur varētu atpūsties gan pieaugušie, gan bērni.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search