05.12.13

Mans ziemas stāsts

Mans ziemas stāsts

Sestdien, 7. decembrī, plkst. 19:00 Jelgavas Mākslas skolā norisināsies „Bērnu un Jauniešu Mūzikas kluba” („BJMK”) audzēkņu koncerts „Mans ziemas stāsts”. Koncerts tiks veltīts ziemas atnākšanai un Ziemassvētku gaidīšanas laikam, tajā varēs dzirdēt instrumentālus un vokālus priekšnesumus, ko sagatavojuši „BJMK” audzēkņi.
„BJMK” ir muzikāla biedrība, kas piedāvā bērniem un jauniešiem apgūt dažādu mūzikas instrumentu spēli un vokālo meistarību pie profesionāliem un pieredzes bagātiem pasniedzējiem, kas ar individuālu pieeju palīdz audzēkņiem attīstīt savu talantu. Koncertā „Mans ziemas stāsts” uzstāsies pasniedzēju- Endija Rožkalna, Ervīna Ramiņa, Mārča Vasiļevska, Romāna Lullas un Artūra Knopes- audzēkņi, kas izpildīs latviešu un ārzemju skaņdarbus, ko sagatavojuši, apmeklējot nodarbības iekš „BJMK”.
Koncerta laikā skatītāji caur mūziku un stāstiem varēs izdzīvot sajūtas, ko rada Ziemassvētku gaidīšanas laiks un, iespējams, iedvesmoties savu garo ziemas vakaru pavadīšanai ar ģimeni un draugiem.
Koncertu varēs apmeklēt ikviens, kas vēlēsies pavadīt sestdienas vakaru muzikālā noskaņā. Ieeja pasākumā par ziedojumiem. Tiekamies Jelgavas Mākslas skolā!

Informāciju sagatavoja:
Pasākuma organizatore
Jana Bahmane
tel. 28398897
e-pasts: jana.bahmane@inbox.lv

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search