01.07.11

Spiediet pogu +1

Spiediet pogu +1

2011. gada jūnijā daudzas mājas lapās un Google meklēšanas rezultātos ir parādījusies jauna poga "+1". Kā jau, jebkurš jaunums daudziem lietotājiem viņš izraisījis nesapratni un pat dažreiz nevajadzīgu uztraukumu. Nomierinieties, viss kārtībā.
+1 poga - tas ir veids, kā cilvēki, kuriem patīk vietne, var palīdzēt saviem draugiem un citiem lietotājiem atrast šo saturu. Tas ir veids, kā pateikties satura autoram.
Tāpēc - SPIEDIET uz pogu +1, ja Jums ir paticis lapas saturs. Jums tas neko nemaksās, vīrusus Jūs nedabūsiet. Tas ir pilnīgi DROŠI.
Ja jau mēs sākām runāt par pogām, tad te būs neliels paskaidrojums par to misiju.

Gmail - šī ir pirmā poga, kas redzama pogu rindā, kura atrodas zem jebkura ieraksta manā blogā, kā arī ir atrodama citās vietnēs.
Nospiežot uz to, lietotājam ir iespēja aizsūtīt norādi uz saturu uz jebkuru citu elektronisko pasta adresi.




Blogger - ja Jums ir savs blogs Blogger sistēmā, tad nospiežot uz šo pogu, Jūs automātiski varat publicēt norādi uz ieraksta saturu savā blogā.
Ja Jums nav savs blogs Blogger sistēmā, droši ignorējiet pogu.





Twitter - nospiežot šo pogu, Jūs varat nosūtīt norādi uz lapas saturu uz savu Twitter kontu, lai to varētu apskatīt Jūsu sekotāji.
Ja Jums nav šāds Twitter konts, tad ir pēdējais laiks tādu reģistrēt :) var ignorēt šo pogu.




Facebook - nospiežot uz šo pogu, Jūs varat lapas saturu publicēt uz savas Facebook sienas, lai to redz Jūsu draugi.
Ja Jums nav šāds Facebook konts,  tad ir pēdējais laiks tādu reģistrēt :) var ignorēt šo pogu.




Google Buzz - varat droši ignorēt šo pogu uzreiz :). Tomēr ja Jūs esat viens no retajiem, kas lieto Buzz, spiediet to un padalieties ar saviem draugiem.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search