25.04.19

Loka maģistrāles un Rīgas ielas krustojumā nebūs kreiso pagriezienu

Loka maģistrāles un Rīgas ielas krustojumā nebūs kreiso pagriezienu

Foto: Pilsētsaimniecība

2019. gada 25. aprīlī Loka maģistrāles un Rīgas ielas krustojumā Jelgavā tiks kardināli mainīta satiksme, aizliedzot vairākus kreisos pagriezienus.


Cik var noprast no "Pilsētsaimniecība" publicētām shēmām, izbraucot no RAF dzīvojamā masīva uz Rīgas ielu, nevarēs veikt kreiso pagriezienu Rīgas virzienā. Tā pat kreiso pagriezienu no Rīgas ielas uz Loka maģistrāli (K Senukai virzienā) un no Loka maģistrāles (K Senukai puses) centra virzienā. Joslu skaits krustojumā arī tiks samazināts, ka arī tiks samazināts braukšanas ātrums līdz 30 km stundā.

Otrā shēmā var redzēt, ka kādā brīdī no Rīgas ielas nevarēs veikt kreiso pagriezienu RAF dzīvojamā masīva virzienā. Krustojuma vidū notiks rakšanas darbi, kā rezultātā tiks sašaurināta braucamā daļa, ka rezultātā no rītiem un vakaros gaidāmi sastrēgumi krustojumā.
Foto: Pilsētsaimniecība

Avots: Pilsētsaimniecība

Ne visi autovadītāji laicīgi pamana izmaiņas satiksmes maršrutos un veic kreisos pagriezienus, tādā veidā apturot visu pārējo plūsmu. Kreiso pagriezienu veicēji bremzē visu pārējo plūsmu un līdz ar samazināto joslu skaitu veido sastrēgumus. Lielākie sastrēgumi rodas no rītiem un vakaros.





Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search