17.12.15

Spožās Jelgavas vizualizācija

Spožās Jelgavas vizualizācija


2015. gada 17. decembrī, Jelgavas Kultūras namā tika atklāta multimediāla izstāde „Jelgava 750”, kurā lielās bildēs un speciālos monitoros var vērot spožākos šī gada notikumus Jelgavā. Tā ir lieliska iespēja redzēt lielformāta fotogrāfijas vai arī iegrimt video piedzīvojumos uzliekot austiņas uz ausīm.

Uzreiz varu pateikt, ka izdrukātas fotogrāfijas izskatās pavisam savādāk, nekā vērojot tās datorā. Skatoties uz tām man visu laiku likās, ka tā nav mana ikdienas Jelgava, bet kāda pavisam cita pilsēta kaut kur citur. Bet ja es nebūtu klāt šajos pasākumos un nezinātu cik jauki un enerģiski jelgavnieki, tad es varētu tam noticēt. Tomēr foto esat redzami tieši Jūs un paldies izstādes idejas autoram Edijam Žīle un producentam Gundaram Caune, par to, ka padarīja pilsētas krāšņumu tik pieejamu.
Foto autori: Kristaps Hercs, Raitis Supe, Ruslans Antropovs, Ainārs Rubens, Juris Karlinskis, Aigars Hibnerss. Foto no putna lidojuma augstuma veidoja – Artūrs Dombrovskis. Pie video pastrādājuši – Artūrs Lapinskis, Ainārs Krauklis, Artūrs Dombrovskis, Edijs Žīle.
Ieskrieniet līdz janvāra beigām Kultūras namā un papriecējiet savas acis ar Jelgavas krāšņuma vizualizāciju.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search