06.12.15

@Jekaba11 pret @Valsts_policija

@Jekaba11 pret @Valsts_policija

2015. gada 05. decembrī, Jelgavas ledus hallē par godu Policijas darbinieku dienai notika draudzības spēle starp HK "Saeima" un HK "Valsts Policija". Pirmajā trešdaļā likumdevēju komanda bija vadībā ar rezultātu 5:2. Pārsteidz tas, ka policijas komanda pārsvarā kontrolēja ripu un tas deva priekšrocības, lai būtu spēles vadībā. Tomēr HK "Saeima" precīzi realizēja savas iespējas un viss norādīja uz HK "Valsts Policija" sagrāvi.
Otrā un trešā trešdaļā HK "Saeima" lēnām sāka piekāpties fiziskā izturībā, kas ļāva policistiem lēnām samazināt atpalikšanu gūtos vārtos, līdz pēdējā trešdaļā rezultāts tika izlīdzināts - 7:7. HK "Valsts Policija" varēja sagraut likumdevējus, bet septiņas reizes vienkārši neiemeta ripu tukšos vārtos. Ja man nebūtu zināms, kādas grūtības ir ieraidīt ripu amatieriem, tad būtu domājis, ka kārtības uzturētāji apzināti padodas Jēkaba 11 komandai.














Spēles gaita neiztika bez dūru vicināšanas, bet arī šajā disciplīna HK "Valsts Policija" guva uzvaru.

Ņemot vērā, ka uz laukuma nedarbojās Saeimas kārtības rullis un Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece nespēj kontrolēt notikumus, Andrejs Elksniņš pamatīgi pārspēlēja savas maiņas, radot neapmierinātību uz likumdevēju komandas soliņa. Tomēr viņa centība ļāva viņam iegūt spēles rezultatīvākā spēlētāja titulu.

Pēcspēles metieni likās ilgs visu mūžu, bet arī šeit pacietība un mērķtiecība bija HK "Valsts Policija" pusē un rezultātā uzvara ar 8:7.


P.S.: patīkami, ka visādos līmeņos gribam parādīt, ka esam hokeja lielvalsts, bet gribētos tomēr redzēt vairāk reālās rīcības no HK "Saeima" puses.

Citas HK "Saeima" spēles:
Saeima atzīst zemnieku pārsvaru
Saeima uz ledus

Saeima pret Valsts policija 05.12.2015.Draudzības spēlē starp Saeimas hokeja komandu un Valsts Policijas komandu...
Posted by rusantro.com on Sunday, December 6, 2015

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search