25.04.12

Funny Jackie Chan!

Funny Jackie Chan!

Funny Jackie Chan Džekijs Čans Jelgavā Джеки Чан
Džekijs Čans vai Čeņs Ganšens ir ārkārtīgi mīļš un jauks cilvēks. Vismaz lielākā daļa sabiedrības, tā uzskata pat nepazīstos viņu. Un tiešām it maz ticams, ka cilvēks ar tik apburošu smaidu sejā var būt ļauns un ir spējīgs filmēt komēdijas, kuras piesaista dažāda vecuma auditoriju.
Tomēr priekš manis Džekijs ir piemērs tam, ka ar milzīgu darbu var panākt ārkārtīgi daudz. Svarīgi ir darīt un nesūdzēties. Dzimis nabadzīgā ģimenē, bez ietekmīgiem vecākiem ir filmējies vairāk nekā 100 filmās, sākot no 8 gadu vecuma (šobrīd ir vismaz 17 neapstiprinātie filmu projekti ar viņa piedalīšanos). Iespējams, ka daudzi nezina, bet Džekijs ir arī dziedātājs. Viņu dziesmas ir apkopotas vairāk nekā 20 albumos. 
Ņemot vērā, ka Džekijs badā nemirst, varētu padomāt, kāda velna pēc viņš tik daudz strādā? Viņš taču var nopirkt sev džipu un braukāt pa Holivudas pagastu un neko nedarīt. Bet tikai ne Džekijs, kurā dzīvo sava dzīves vīzija un ideja kādai tai ir jābūt. Un šo ceļu uz mērķi viņš jau turpina 58 gadus. Tāpēc, kad ja Jums kaut kas nesanāk, tad atcerēties Džekija Čana un turpiniet rukāt tālāk ar smaidu uz lūpām. 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search