05.11.11

HS Rīga/Prizma nespēj pieveikt JLSS/Zemgale

HS Rīga/Prizma nespēj pieveikt JLSS/Zemgale

JLSS/Zemgale HS Rīga/Prizma


2011. gada 29. oktobris, Jelgava
Ar nedēļas aizkavēšanos pastāstīšu par smagu spēli starp HK „JLSS/Zemgale” un „HS Rīga/Prizma”. Aizkavēšanos materiālu publicēšanā pagaidām neesmu novērsis, bet drīz jau varēs operatīvāk darboties. Ja gribat palīdzēt man ātrāk atrisināt jautājumu, tad labā mājas lapas pusē ir podziņā „Donate” (angl. – Ziedot). Ar tās palīdzību Jūs varat brīvprātīgi ziedot naudiņu emuāra attīstībai. Labi, atgriežamies pie spēles.
Pirmā trešdaļa sākās ar „Prizma” nerimstošiem uzbrukumiem, kas turpinājās veselas piecas minūtes. „Zemgale” pamostas un dodas uzbrukumā, bet „Prizmas” vārtus 6 minūtē glābj vārtu stabiņš.
JLSS/Zemgale HS Rīga/Prizma
Minūti vēlāk mūsējo uzbrukums atkārtojas, bet šoreiz rīdzinieku vārtus glābj vārtsargs. 9 minūtē „Zemgale” atkal palaiž garām iespēju gūt vārtus, aizmetot ripu garām vārtiem. „Prizma” mēģina uzbrukt, bet spēle īpaši vairs nevedas. To pašu var teikt par „Zemgali”. Abas komandas pārsvarā riņķo laukuma vidusdaļā nespējot iegūt kontroli par ripu un uzsākt normālu uzbrukumu.
„Prizma” 15 minūtē saņem noraidījumu par lieko spēlētāju un šo izdevību „Zemgale” realizē vairākuma izskaņā. Ripa no zilās līnijas tiek raidīta uz „Prizmas” vārtiem. Tās lidojumu pielabo Otomārs Plinta un spēles rezultāts kļūst 1:0.
JLSS/Zemgale HS Rīga/Prizma
„Prizma” ir laba iespēja atgūt zaudētos vārtus, jo tās spēlētāj ieziet viens pret viens ar mūsu vārtsargu Jāni Mētru, kurš veiksmīgi neitralizē „Prizmas” iespējas gūt vārtus. „Zemgale” atbild ar pretuzbrukumu, bet „Prizmas” vārtsargs glāb vārtus. Nekavējoties mūsējie uzsāk jaunu uzbrukumu veicot lielisku izspēli aiz „Prizmas” vārtsarga vārtiem, kurš vienkārši neredz, kur ir ripa, kamēr Artūrs Bataraks neieraida to viņam tukšos vārtos. „Prizmas” treneris ir dusmīgs un nomaina vārtsargu. Nekas interesants trešdaļas turpinājumā nenotiek un komandas aiziet uz pārtraukumu.
JLSS/Zemgale HS Rīga/Prizma
Pārtraukuma laikā abām komandām treneri sadevuši sukas un sākas nebeidzama noraidījumu sērija:
2 min. Kalvis Ozols (Zemgale) – par sitienu ar nūju;
3 min. Imants Ļeščovs (Prizma) – par klupināšanu;
3 min. Edvīns Kolčins (Prizma) – par turēšanu ar nūju;
8 min. Krišs Kupčus (Zemgale) – par klupināšanu;
10 min. Raivis Kurnīgins (Zemgale) – par turēšanu ar nūju;
13 min. Oskars Stepens (Prizma) – par laika vilcināšanu.
JLSS/Zemgale HS Rīga/Prizma
Pagurušus „Prizma” spēlētājus 15 minūtē pārsteidz „Zemgale” līderis Guntis Pujāts, kurš savas komandas labā gūst trešos vārtus.
JLSS/Zemgale HS Rīga/Prizma
„Prizmas” spēlētāji turpina nervozēt uz 16 minūtē atkal spēlē mazākumā. pateicoties tam „Zemgale” bija iespēja raidīt ripu tukšos vārtos, bet tā tur nenokļuva. Jūs pat nevar iedomāties, kā tādos brīžos izklausās kolektīvā fanu un skatītāju vienlaicīgās vaimanas. Atnāciet uz spēli un noklausieties, neatkārtojami.
JLSS/Zemgale HS Rīga/Prizma
Trešā trešdaļa varētu sākties uz „Zemgales” mierīgo spēli, jo rezultāts ir pārliecinoši ir viņu pusē. Bet to neļauj darīt „Prizma”, kuri gāžas virsū mūsu vārtsargam un „Zemgale” spiesta palikt mazākumā. Bet ne uz ilgu laiku, jo minūti vēlāk arī „Prizma” spēlē ar viena spēlētāja iztrūkumu. Minūti vēlāk „Zemgale” saņem divu noraidījumus pēc kārtas un spēlē trijatā pret pieciem. Tas netraucē Guntim Pujātam uzbrukt uz „Prizma” vārtiem, bet ripa trāpa vārtu pārliktnī. „Prizma” atbild ar tādu pašu trāpijumu „Zemgales” vārtu pārliktnim.
Bet vadzis bija lūzis un „Prizma” tomēr piektajā trešdaļas minūtē gūst savus pirmos vārtus, panākot rezultātu 1:3.
JLSS/Zemgale HS Rīga/Prizma
Minūti vēlāk „Zemgale” aizsargi mierīgi ļaut „Prizma” spēlētājiem mest uz Jāņa Mētras sargātiem vārtiem, kurš nespēj to notvert un rezultāts jau sāk satraukt. Tikai 3:2 „Zemgales” labā.
JLSS/Zemgale HS Rīga/Prizma
„Zemgale” mēģina atgūt vārtos, bet šoreiz „Prizma” vārtsargs neļauj to izdarīt. Spēles temps palielinās un komandas apmainās ar asiem uzbrukumiem. „Zemgale” nokļūst mazākumā un tas ļauj „Prizma” izlīdzināt spēles rezultātu – 3:3.
JLSS/Zemgale HS Rīga/Prizma
Neviens no faniem nebija gaidījis tādu rezultātu no „Zemgales”, jo komanda ieņem turnīra tabulā otro vietu, bet „Prizma” astoto. „Zemgale” spēlētāji arī nebija mierā ar tādu rezultātu un 11 sekundes vēlāk Raivis Kurnīgins gūst atbildes vārtus un rezultāts kļūst 4:3 mūsējo labā.
JLSS/Zemgale HS Rīga/Prizma
Protams, ka uz ledus emocijas sit aukstu vilni un puiši iebaksta viens otru aktīvāk. Tāpēc arī abas komandas spiestas spēlēt ar četru cilvēku sastāvu.
JLSS/Zemgale HS Rīga/Prizma
Bet trakākais sākās tad, kad 15 minūtē „Prizma” izlīdzina rezultātu – 4:4.
JLSS/Zemgale HS Rīga/Prizma
Spēle kļūst agresīva un rupja. Turpmākās divās minūtēs kopā tiki nopelnīti 5 noraidījumi – trīs „Prizma” spēlētājiem un divi „Zemgalei”. Viesturs Cimermanis par tiesneša lamšānu tiek noraidīts līdz spēles beigām. Kad visi tiek veiksmīgi noraidīti, tad abas komandas spēlē vienādos sastāvos.
JLSS/Zemgale HS Rīga/Prizma
„Zemgale” uzbrūk, bet mūsu uzbrucējs tiek klupināts brīdī, kad iziet viens pret vienu ar vārtsargu. „Zemgale” nopelna iespēju realizēt soda metienu, bet „Prizma” nopelna kārtējo noraidījumu. Ēriks Ozollapa veiksmīgi izpilda soda metienu, panākot rezultātu 5:4 „Zemgales” labā.
JLSS/Zemgale HS Rīga/Prizma
Spēles nobeigums vairs nebija skatāms, jo puiši vairāk vicināja dūres un trieca viens otru bortā. Paldies, Dievam, „Zemgale” uzvarēja, bet tās sniegumu gan nevar novērtēt pozitīvi, jo līdz galam nebija pārliecības par komandas spēku.
JLSS/Zemgale HS Rīga/Prizma
„Prizma” treneris Ēriks Miļuns arī nebija priecīgs par savas komandas sniegumu. Lūk ko viņš ierakstīja Tviterī pēc spēles:
„Šodien bija jāuzvar, jo pat pāris puišus aizvedu uz Jelgavu, bet atkal nekā!!! Tpc nevienu atpakaļ nevedu! Nesaprotu kas notiek ar komandu...”
Šodien, 2011. gada 5. novembrī, plkst. 17.00, „Zemgale” tiekas ar HK „Rīga 95”.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search