04.11.11

Atmiņās par BK „Jelgava” uzvaru

Atmiņās par BK „Jelgava” uzvaru

BK Jelgava Latvijas U 18 izlase
2011. gada 30. oktobris, Jelgava, ZOC

Par BK „Jelgava” zaudējumu „Valmierai” zinu, bet laika trūkuma dēļ nespēju pastāstīt par komandas uzvaru par Latvijas U-18 izlasi pagājušajā svētdienā. Nu tad labojos un pakavēšos atmiņās.

Spēles sākumā U-18 iespieda jelgavniekus viņu zonā un likās, ka to nepametīs. Tomēr BK „Jelgava” spēlētāji veiksmīgi aizstāvēja savu grozu un neļāva gūt punktus. Ceturtdaļas vidū „Jelgava” jau bija priekšā ar rezultātu 12:3.
BK Jelgava Latvijas U 18 izlase
Traucējot U-18 mest mūsu grozā, ātri tika nopelnītas 5 personālās piezīmes, tomēr tas neatrucēja noslēgt pirmo ceturtdaļu ar rezultātu 24:7.
Otrā ceturtdaļa turpinājās līdzīgi. Spēles gaitā nemainījās. Mainījās tikai punktu starpība. Otrā ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 45:25 BK „Jelgava” labā. Personālas piezīmes otra ceturtdaļā aktīvāk pelnīja U-18 spēlētāji.
BK Jelgava Latvijas U 18 izlase
Trešā ceturtdaļā U-18 pārņēma mūsējo stratēģiju un aktīvi darbojās aizsardzībā un daudzas BK „Jelgava” piespēles vienkārši pārtvēra. Izskatījās, ka „Jelgava” zaudēja spēles izjūtu. Tomēr puiši saņēmās un spēja pabeigt trešo ceturtdaļu ar rezultātu 66:34.
BK Jelgava Latvijas U 18 izlase
Ceturtā ceturtdaļā pilnīgi nekas nemainījās un BK „Jelgava” svinēja uzvaru ar rezultātu 85:52.
Īpaši gribās atzīt Edgara Krūmiņa spēli, kurš spēles laikā guva 28 punktus. Viennozīmīgi Edgars ir komandas līderis un no viņa ir atkarīga visas komandas spēle.
BK Jelgava Latvijas U 18 izlase
Bet joprojām komandas spēle nav vienmērīga, ko var norakstīt uz komandas pieredzes trūkumu. Es jau par to rakstīju iepriekš pārbaužu spēļu laikā. Gaidīsim nākošās spēles un cerēsim un komandas izaugsmi.


Senilais Tips teica...

Tagad tikai jāgaida, kad mūsējie uzvarēs kādu nopietnāku komandu. Turpināšu atbalstīt!

rusantro teica...

Gan jau tāds brīdis pienāks. Es ceru. Komandai ir potenciāls, bet spēlē viņi pagaidām nevienmērīgi.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search