25.10.11

Ļaundaris draud iedzīvotājiem Jelgavā

Ļaundaris draud iedzīvotājiem Jelgavā

Ugunsgrēks Jelgavā
2011. gada 24. oktobris, Jelgava
Aptuveni 21:40 Jelgavā, Loka maģistrāle deviņu stāvu mājas iedzīvotāji sajutuši deguma smaku un konstatējuši dūmu mutuļus kāpņu telpā.
Nekavējoties tika izsaukti ugunsdzēsēji, kuri konstatējuši aizdegšanos miskastē, kura atrodas pie ieejas kāpņutelpā.
Ugunsgrēks Jelgavā

Droši vien, kāds nevīžīgs smēķētājs iemetis nenodzēstu izsmēķi atkritumu vadā, kurš arī izraisīja aizdegšanos. Varbūt arī ugunsgrēka draudi arī nav lieli, bet trakākais šajā gadījumā ir toksiski dūmi no kuriem var droši saindēties.
Ugunsgrēks Jelgavā
Neskatoties, ka saskaņā ar Jelgavas Domes noteikumiem, smēķēt kāpņutelpās aizliegts, daudzi smēķētāji neievēro tos. Daži no tādiem subjektiem arī mīl aizsmēķēt cigareti jau liftā. Pateicoties tādiem subjektiem visai mājas nākas paciest neciešamu smaku kāpņu telpā. Cīnīties ar subjektiem ir grūti, jo kamēr izsauc pašvaldības policiju, tie jau pazūd. Oponēt pie viņu sirdsapziņas bezjēdzīgi, jo viņiem tādas vienkārši nav. Mēģināt tos ietekmēt fiziski arī nevar, jo tad jau Jūs pārkāpjat likumu.
Ugunsgrēks Jelgavā
Es rekomendētu aiztaisīt ciet atkritumu vadus, jo var iznest atkritumus arī uz āru rokām. Tie atkritumu vadi ir ārkārtīgi smirdīga padarīšana. Vēl viņiem ir neliels tilpums, kurš vairs neatbilst mūsdienu atkritumu daudzumam. Daži iedzīvotāji par spīti tam, mēģina iespiest visus atkritumus vienā reizē. Bieži viņiem plīst maisi un atkritumi izkrīt pie atveres un savākt tos viņi arī necenšas.
Kāds ir Jūsu viedoklis?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search