29.08.11

Latvija pieveic Lielbritāniju?!

Latvija pieveic Lielbritāniju?!

Latvija Lielbritānija basketbols Jelgava ZOC 2011

Tieši tā! 2011. gada 27. augustā, Jelgavā, ZOC notika spēle starp Latvijas un Lielbritānijas valsts izlasēm basketbolā. Neesmu liels basketbola fans, bet nevarēju palaist tik nozīmīgu spēli, it īpaši, ka tā notiek 1 km attālumā no mājām.

Spēle sākas uzmanīgi. Briti uzbruka vairāk, mūsējie slēpās aizsardzībā un meklēja pieeju pretinieka grozam. Principā tas raksturīgi Latvijas izlasēm dažādos sporta veidos. Nogaidīt aizsardzībā un spēlēt no aizsardzības. Šoreiz ilgi nebija jāgaida, lai Latvija sāktu uzbrukt un veidotu pārsvaru.
Latvija Lielbritānija basketbols Jelgava ZOC 2011
Vienīgais tā gaidīšana liek nervozēt. Pirmais puslaiks beidzās ar rezultātu 15:13 mūsējo labā un tad arī notika lūzuma punkts. Briti vairs nespēja trāpīt mūsu grozā. Mūsu aizsardzība kļuva bezkaunīga un neļāva ciemiņiem mest bumbas grozā.
Latvija Lielbritānija basketbols Jelgava ZOC 2011
Briti mēģināja vilkt uz kašķi, bet mūsējie neatbildēja un turpināja spēlēt savu spēli. Par prieku daudziem apmeklētājiem un TV skatītājiem Latvija pārspēja Lielbritāniju ar rezultātu 74:51. Var uzteikt pasākuma organizāciju. Viss bija, kā pie "lielajiem" puikām un skatītājiem bija garantēta patīkama atpūta. Vajag vēl uzteikt to, ka tik nozīmīga spēle notiek Jelgavā un iekustina mūsu provinciālo dzīvi, kurai ir sarežģījumi basketbola jomā. Visas spēles bildes galerijā.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search