25.04.16

Amatieru hokeja zvaigznes atkal uz ledus

Amatieru hokeja zvaigznes atkal uz ledus

2016. gada 23. aprīlī, Jelgavas ledus hallē pēc 10 gadu pārtraukuma atkal tika rīkota Zemgales Amatieru Hokeja Līgas (ZAHL) Zvaigžņu spēles. Visu līgu komandas izvirzīja labākos spēlētājus, lai treneru Andra Ulmaņa un Aigara Bumbiera vadībā parādītu savas hokeja prasmes.
Desmit gadu pārtraukums atstāja iespaidu uz pirmo spēles trešdaļu, kurā spēlētāji mēģināja iespēlēties ar saviem jauniem partneriem un līdz ar to neizcēlās ar īpašiem trikiem. Toties jau otrā un trešā trešdaļā hokejisti kļuva atbrīvotāki un centās izrādīt savus meistarstiķus. Atraisīt komandas izdevās tiesnesim Ģirtam Vasiļjevam, kas visas spēles laikā izjokoja spēlētāju – iemetienā ripu meta gaisā, soda metienu laikā, neredzot vārtsargam, pārbīdīja vārtus un beigās atņemot spēlētājam nūju, pats devās spēlēt.
Zvaigžņu spēle noslēdzās ar draudzīgu rezultātu – 6:6. Tomēr svarīgākais ir tas, ka līgas vadība tādā veidā pateicās spēlētājiem par ilggadēju uzticību hokejam un izveidojas nūjas un ripas brālības sajūtu. Papildus tam varēja vērot ZAHL izaugsmi, piesaistot spēlētājus ne tikai no Zemgales, bet arī no citām pilsētām, tādā veido palielinot veselīgu konkurenci un spēlēt prasmi. Kā spilgtākos „leģionārus” var atzīmēt „Rīgas Dinamo” tehnisko direktoru un TV šova vadītāju „Super Bingo” vadītāju Armandu Simsonu un bijušo „ASK Ogre” uzbrucējus Raivi Brencānu.
Komandu sastāvi: 
  • Sarkanbaltie - Normunds Vāvers, Rolands Dietlavs, Rihards Štrauss, Raitis Briņecs, Dairis Zariņš, Roberts Titiņš, Andris Valters, Artūrs Andžāns, Andris Liparts, Jānis Vēbers, Gatis Klekers, Artūrs Saldenieks, Andris Štībelis, Kristians Lisovskis, Igors Pirogs, Aigars Namnieks, Roberts Vuguls, Jānis Mežulis, Egons Knauers;
  • Dzeltenzilie - Normunds Zvaigzne, Rolands Bergfelds, Ivo Feldmanis, Roberts Rēboks, Armands Simsons, Reinis Tilaks, Armands Baumanis, Oļegs Kameņevs, Kristaps Kalvītis, Raivis Brencēns, Dmitrijs Panovs, Andrejs Lapiņš, Edgars Jansons, Lauris Kims, Aigars Ābols, Arnis Vējš, Jānis Rubenis, Aldis Račiņš, Raimonds Šapis, Ainārs Klidziņš, Aigars Grīnfelds, Edgars Katinskis.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search