20.12.16

20 gados līdz super šova līmenim

20 gados līdz super šova līmenim

Svinot festivāla "Nāc Līdzās!" divdesmit gadu jubileju, Latvijas Nacionālā Operā notika neaprakstāmi sirsnīgs un ārkārtīgi profesionāls šovs, kurā bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām uzstājās kopā ar Latvijas mūzikas zvaigznēm. Zvaigznes pārstāvēja LNO soliste Ilona Bagele, dziedātāji Evita Zālīte, Daumants Kalniņš, Kristīne Prauliņa, projekta ilggadīgais draugs un domubiedrs Gunārs Kalniņš (viņš arī aranžējis daļu no koncerta skaņdarbiem), Goran Gora, Ieva Sutugova, Elza Rozentāle, Ieva Akuratere, Ivo, koris “Kamēr…” un jauniešu ar īpašām vajadzībām koris “Nāc līdzās!”, DD orķestris, dejotāji, akustisko ģitāru trio – Kaspars Zemītis, Mārcis Auziņš un Aivars Hermanis, grupa Musiqq, Rūta Dūduma, Ģirts Rozentāls (aka OZOLS), Nikolajs Puzikovs u.c. mākslinieki.
Ārkārtīgi sajūsminājos, ka varēju būt klāt prezidentei Vairai Vīķei-Freibergai. Bez viņas koncertu apmeklēja Latvijas valsts prezidents Raimonds Vejonis un Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece. Vēl pamanīju arī Aigaru Grāveru starp skatītājiem.
Kā parasti ar "Nāc Līdzās!" koncertiem bija iespēja gūt enerģijas devu no bērniem un jauniešiem, kas ar savu gribasspēku spēj panākt augstus mērķus. Un protams paldies Sarmai Freibergai par viņas nesavtīgo darbu.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search