11.08.14

PSRS impērijas sabrukums 2.0

PSRS impērijas sabrukums 2.0

Rietumvalstu iedzīvotāji nedaudz naivi attiecās pret šā brīža Krievijas režīmu, ka arī Latvijā cilvēku naivums brīžiem pārsteidz. Naivums saistīts ar to, ka pēc PSRS sabrukuma radās iespaids, ka Krievija izvēlējusies attīstīto valstu attīstības modeli. Lielākā daļa uzskata, ka Kremli ir iespējamas pārrunas un rezultātā, kāds miermīlīgs risinājums. Naivums turpina progresēt, kam netraucēti turpina palīdzēt Krievijas mediju propaganda.



Piektdien, 08.08.2014. okupētā Ukrainas pussalā Krimā notika baikeru šovs, kurš veltīts Krimas apvienošanai ar Krieviju. Šovs tiešraidē tika raidīts Krievijas valsts TV “Rossija 2”. Pasākuma organizators Aleksandrs Zaldostānovs (iesauka “Ķirurgs) uzsāka pasākumu ar runu par aktuāliem notikumiem Ukrainā. Lūk daži citāti: “Mēs svinam savu svēto uzvaru, kad fašisms, kā sapuvusi, indīga mīkla piepildīja trauku un sāka izplesties visā Ukrainā”; “Jauna kauja ar fašismu ir neizbēgama. Neizbēgams ir 11. Staļina sitiens”. Uzrunā skanēja, kā tanki līdz ar zemi nogludina Kramatorsku, raķešu sistēmas “Grad” apšauda Luhansku, bet bruņutransportieri apšauda Slavjansku.

Ņemot vērā “Ķirurga” intelekta līmeni varēja saprast, ka tekstu nav rakstījis viņš pats. Google uzreiz ļauj atrast teksta autoru. Tas ir mūsdienu Krievijas ideologos Aleksandrs Prohanovs. Viņa oriģinālā tekstā ir arī šādi citāti: “Pēc Odesas krematorija (autora piezīme: 2014. gada 02. maija notikumi Odesas arodbiedrību namā) Obama un Merkele smaržo pēc dedzinātas cilvēku miesas. Timošenko, ļaunā krople, savijusi savu bizi no Aušvicas upuru matiem”.

Rietumos un arī pašā Krievijā Prohanovu uzskata par klaunu (līdzīgi Žirinovskim) un pieņem viņa vārdus nopietni. Šeit gribās nedaudz uzpurināt sabiedrību un paskaidrot. Prohanova tekstus deklamē KRIEVIJAS VALSTS TELEVĪZIJA(!!!) par valsts iedzīvotāju līdzekļiem. Tas nav nekāds privāts viedoklis, bet gan oficiāls valsts skatījums. Pie tam neaizmirstiet, ka divi Krievijas teroristi – Borodais un Strelkovs-Girkins, ir Prohānova skolnieki un kopā ar viņu darbojās laikrakstā “Zavtra”. Saprotiet, 23 gadus Krievija neredzēja fašismu Ukrainā un tas pēkšņi parādījās 2013. gada decembrī un pārņēma visu valsti. Vēlreiz! Krievi, kuri 23 gadus ceļoja uz Ukrainu, veda mājās uz Maskavu desu no turienes, ēda speķi un dzēra gorilku nespēja saskatīt fašismu nemaz. Absurds.

Putins pagājušā nedēļā aizliedza ievest valstī pārtiku no Rietumvalstīm. 21. gadsimtā viens cilvēks norāda 142 miljoniem ko viņi drīkst un ko nedrīkst ēst. Iedomājaties šajos vārdos. Kāds, Jūsu vietā izvēlās, ko Jūs ēdīsiet un ko nē. Nākošais solis ko viņš spers būs pēdējais. Viņš izvēlēsies kam dzīvot un kam nē.

Stāsti par to, ka Krievijā ir spēcīga ekonomika der tikai tiem, kas nespēj lietot Internetu. Pat baikeru šovs ar savu pret Rietumvalstu politiku ir absurds. Baikeri uz Rietumvalstu ražotiem močiem, protestē pret Rietumvalstīm, kuras šos močus ražo. Absurds! Bet Krievija ir pacēlusies no ceļiem un nu apvienos visas zemes, kuras agrāk tai piederēja. Veidos PSRS 2.0. Diemžēļ PSRS 2.0 izveidot nav iespējamas. Ir iespējams tikai pilnībā sabrucināt PSRS un Krievijas impēriju, kura nespēja attīstīties. Tas prasīs daudzu cilvēku asinis un visvairāk pašu krievu, kuri lielākā savā masā atbalsta Putinu. 

Visvairāk man ir žēl savu draugu Krievijā, kuri ir apolitiski, uzņēmīgi vīri, kas sajutuši Rietumu iespēju gaisu un tiks ieslēgti aiz jauna aukstā un karstā kara mūra. Žēl viņu bērnu un ģimeņu. Bet agrāk vai vēlāk PSRS 2.0 sabruks. Tai nav pamatu.

P.S.: Tagad kļuva skaidrs, kāpēc Stīvens Sīgals pēdējos gados filmējās tizlās filmās. 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search