26.04.12

Etnokičs - koncerts ar atzīmi "Vau!"

Etnokičs - koncerts ar atzīmi "Vau!"

Etnokičs projekts Mākslas kvartāls

2012. gada 25. aprīlis, Jelgava
Ģ. Eliasa Jelgavas Vēstures un mākslas muzejā norisinājās entnomuzikas vakars "Etnokičs". Atskanot pirmajām mūzikas un balss skaņām, man atvērās mute un es tik spēju  klusām "Vau!". Ne pirmo dienu dzīvoju Jelgavā un nav šis pirmais muzikāls pasākums uz kuru nāku, līdz ar to droši varu teikt, ka spēju noteikt pasākuma kvalitāti. 
Koncertā tika atskaņotas gan latviešu tradicionālās un vokālās mūzikas piemēri, gan pašu koncerta dalībnieku izveidotās folkloras materiālu apdares.
Kristīne Kārkle-Puriņa, Irīna Mihailovska un Betija Rubene
Koncertā uzstājās Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas Etnomuzikoloģijas nodaļas studentes un absolventes: Kristīne Kārkle-Puriņa, Irīna Mihailovska un Betija Rubene.
Etnokičs projekts Mākslas kvartāls Rihards Lībietis
Jaunai ģitāras virtuozs Rihards Lībietis, ka arī "Jundas" tradicionālās mūzikas grupas "Lāte" dalībnieces.
Etnokičs projekts Mākslas kvartāls mūzikas grupas "Lāte"
Vakaru vadīja un arī viņā piedalījās Inese Mičule.
Etnokičs projekts Mākslas kvartāls Inese Mičule
Gribās īpaši pateikties JC "Junda" direktores vietniecei Zanei Leikumai, kura uzņēmās sarīkot augstas klases koncertu (ieeja par brīvu!!!), kā arī par pašu projektu "Mākslas kvARTāls", kurš cenšas parādīt pilsētu un tās vidi caur mākslas prizmu. Projekta ietvaros vēl trīs dienas notiks pasākumi. Īpaši saistošs varētu but Jelgavas studentu teātra priekšnesums "Parastais neparasti", kurš notiks 26. aprīlī plkst.18:00 Jelgavas dzelzceļa stacijā. Kārtējo reizi atgādināšu, ka ieejas maksas ir par brīvu, tāpēc nedomājot nāciet uz pasākumu. Kad Jūs pēdējo reizi esat bijuši teātrī un bezmaksas?
Neliels video ieskats "Etnokičs" vakarā.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search