29.02.12

Neparasta parādība vai vēl viena Mīlestības diena

Neparasta parādība vai vēl viena Mīlestības diena

Šodien tūkstošiem jelgavnieku vēro retu parādību un gaida izmaiņas savā dzīvē. Kāds šo dienu vēro ar kafijas krūzi pie virtuves loga, kāds autobusu pieturā, autovadītāji vēro to, stāvot krustojumos pie sarkanās gaismas. Zinošās sievietes šodien pucējās un apģērbjas smukākās drēbēs. Zinoši vīrieši skaita naudu makā, lai pietiktu visai dienai. Vai Jūs jau pamanījāt šo parādību? Un vai gaidāt izmaiņas savā dzīvē?

Retā parādība ir 29. februāris. Diena, kura pēc Gregora kalendāra ir reizi četros gados. Īpašs prieks par šo dienu ir tiem, kuri ir dzimuši 29. februārī un principā spiesti īsto dzimšanas dienu svinēt reizi četros gados. Piemēram, 29. februārī ir dzimusi Silva Bendrāte, kurai novēlu Daudz laimes Dzimšanas Dienā!

Bet kā ir izmaiņām privātā dzīvē? Šodien tiek svinēta Svētā Osvalda diena, kad neprecēta sieviete var lūgt jebkuram neprecētam vīrietim apprecēt viņu. Ja vīrietis atsakās precēties, tad viņam sievietei jāizmaksā sods: 1 pounds vai arī jānopērk cimdus vai blūzīti. Nu ko meitenes, mēģiniet. Ja neapprecēsieties, tad vismaz nopelnīsiet. Izmantojiet savu iespēju!

Egija Minka teica...

Hey, tad jau šodien tāda biznesa diena. Var iet pa Rīgu un lūgt,lai visi mani prec :D

rusantro teica...

Un ja kāds piekrīt? :)

Mcx5 teica...

Jauks raksts, uzlabo omu :D 

Foršā Ruu teica...

Biznesa nolūkos es laikam nemaz nemēģinātu k.ko tādu piedāvāt/lūgt. Beigās tā arī neko nenopelnītu :D

rusantro teica...

Tas tiesa. Uzreiz apprecētos. :D

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search