27.09.11

Māja slepkava

Māja slepkava

pašnāvību Jelgavā Pumpura 3a RAF jaunbūvē līķis
Nepabeigto jaunbūvi Jelgavā, Pumpura ielā (RAF dzīvojamais masīvs) droši var saukt par slepkavu. 2011. gada 25. septembra pievakarē pie ēkas tika atrasts 20 gadu veca puiša līķis. Varbūt tā bija pašnāvība, varbūt nelaimes gadījums, bet tas nav pirmais līķis šīs mājas mūžā.
Šogad jaunbūvē tika atrasts cita vīrieša līķis, kurš gan nav nokritis, bet gājis bojā citu apstākļu dēļ. Uzskaitīt jaunbūves upuru skaitu grūti, jo speciāli neesmu skaitījis. Tomēr ziņas pienāk regulāri. Nav arī brīnums, jo ieiet ēkā var pavisam brīvi. Agrāk bija kaut kādi metāla režģi, bet tos aiznesa metāla zagļi.
pašnāvību Jelgavā Pumpura 3a RAF jaunbūvē līķis
Pašvaldība vēl 2006. gadā izveidoja speciālo bīstamo ēku reģistru un regulāri apseko tās. Bet tas jau netraucē cilvēkiem iekļūt ēkā. 2007. gadā parādījās gaismas stars ēkas mūžā, kad to iegādājās SIA "Oniks Invest", bet tas bija tikai sapnis, jo nekādi būvdarbi netika uzsākti. Pašvaldība mēģināja sodīt īpašniekus, bet tie mainījās un pašvaldība izrādījās bezspēcīga.
pašnāvību Jelgavā Pumpura 3a RAF jaunbūvē līķis
2009. gadā augot pašnāvību skaitam tiesu medicīnas eksperte atgādināja par šo slaveno ēku. Par to laiku bērni, narkomāni, dzērāji turpina ložņāt jaunbūves iekšienē. Vienreiz pat tika ziņots par foto sesiju ar kailām meitenēm. Cita meitene draudēja nomesties no jaunbūves.
pašnāvību Jelgavā Pumpura 3a RAF jaunbūvē līķis
Jau pat liekās, ka vieta pievelk nāvi. Vasarā bijušā dienesta viesnīcā tika atrasts nogalinātās sievietes līķis. Aura šai vietai ir ārkārtīgi nepatīkama un diez vai kāds gribēs pirkt dzīvokli mājā, kurai apkārt tik daudz nāves stāstu.
pašnāvību Jelgavā Pumpura 3a RAF jaunbūvē līķis
Arī nav saprotama pašvaldības ilggadējā nevarība problēmas risināšanā. Mūžīgā atruna par to, ka ēkas ir kāda īpašumā ir apnikušas. Pašvaldībai ir jārīkojas, ja tiek apdraudēta iedzīvotāju dzīve un veselība. Un cik daudz vēl līķu būs nepieciešams, lai sekotu pašvaldības reakcija?

P.S. Iesaku aizmūrēt ciet visas ieejas un ja īpašniekam nepatiks, tad lai sūdzas tiesā. Jelgavnieki ar prieku aizstāvēs tiesā pašvaldību par viņas reālo darbību vai nu arī mainīs to, ja nerīkosies.
Kristaps Bērzinš teica...

Un lai kāds šitādus māņticīgos uztver nopietni .... Māja slepkava. Un mans gludeklis ar`.

rusantro teica...

Ar māņticību nav nekāda sakara. Pazīstu cilvēkus, kuri dzīvo blakus jaunbūvei. Viņi sauc to māju par slepkavu. Nav īpaši patīkami, ka pie tavas mājas regulāri atrod līķus. Īpaši ja pašu ģimenē ir bērni, kuri rotaļājas tur pat blakus.

Eveliina teica...

Jau kopsh agras beerniibas esmu izlozhnaajusi sho eeku un varu iziet tai cauri ar aizveertaam aciim, jo uzskatiiju sho vietu par izklaidi, garlaiciigajaas dienaas. Tikai tagad, ar shausminoshu skatu, saprotu cik es biju glupa un neapdomiiga. Es vairaakas reizes biju apdraudeejusi sevi un citus, tur speeleejot "suniishus" un ieejot azartaa, gandriiz biju ieskreejusi tajaa lifta vietas caurumaa, vai veel trakaak pasliideet uz tiem siikiem akmenjiem, kur uz zemes meetaajas sasisti stikli. Kaa jau tika mineets,tur tieshaam nav it ne kaadu rezhgju,taapeec izkrist no kaada staava nesagaadaatu nekadas gruutiibas. Tur nepartraukti alkoholikji, vai veel sazin kas mitinaas.


Shii eeka tik tieshaam ir biistama un nekaveejoties ir jaariikojas!

rusantro teica...

Dome pēc vairākiem rakstiem ir piekritusi šādam viedoklim un šobrīd visas ieejas ir aizmūrētas.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search